Lue minut

Blogi.

Ensinnäkin tervetuloa Tietorahdin blogiin. Blogi avattiin, sillä kaiken tämän sisällön jakaminen Tietorahdin kotisivuilla olisi tehnyt kotisivut sekavaksi, jolloin tiedon etsiminen eri toimialoilla toimivien asiakkaitteni kannalta olisi ollut hankalaa.

Blogin tarkoitus on tuoda laajaa osaamistani lähemmäs asiakasta ja toimia myös eräänlaisena tietopankkina kuljetusalan eri toimijoille.

Koska valtaosa kuljetusliikkeistä on kooltaan pieniä (kuten muukin yrityskanta Suomessa) on erityisen tärkeää, että tietoa jaetaan myös kustannustehokkaasti. Kynnys tilata asiantuntija paikalle, voi olla monelle suuri, joten sivustolla pyritään tuomaan tekemisiäni lähemmäs teitä.

Navigointi.

Blogin oikeasta alakulmasta löytyy Chatbotti (robotti asiakaspalvelija). Se auttaa teitä löytämään perille ja pyrkii vastaamaan teidän kysymyksiin mahdollisimman hyvin. Sivustolla on paljon sisältöä, joka ei näy kaikille sivuilla vieraileville. Näihin sisältöihin pääsee käsiksi vastaamalla Chatbotin erilaisiin kysymyksiin. Mitä paremmin teidät tunnen, sitä paremmin voin auttaa teitä.

Lukuiloa toivottaen,

Yrittäjä Janne Lausvaara